Franchise

Η εταιρία «ΧΑΒΕΛΑΣ» ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΕΪΝΙΡΛΙ μετά από χρόνια ανοδικής και αναπτυξιακής πορείας και μετά από τη μεγάλη ζήτηση που δημιουργήθηκε στην αγορά τροφίμων για να προϊόντα της, κατάρτισε πακέτο Franchise ώστε να δώσει ευκαιρία ανάπτυξης και σε άλλους ανθρώπους με μεράκι, ήθος και με αγάπη για το καλό φαγητό.

Συνοπτικά μπορούμε να αναφέρουμε τις ελάχιστες απαιτήσεις του πακέτου Franchise που θα πρέπει να καλύπτουν οι υποψήφιοι συνεργάτες:

Μέγεθος καταστήματος: από 65τμ έως 90τμ (με βοηθητικούς χώρους)
Κόστος αρχικής συμμετοχής και υπηρεσιών:30.000 Ευρώ
Ενδεικτικό κόστος επένδυσης:
125.000 έως 150.000 Ευρώ ανάλογα με το μέγεθος του καταστήματος.
Royalties, δικαιώματα χρήσης, υπηρεσίες υποστήριξης και marketing κλπ.:το 5% επί των πωλήσεων με μηνιαίες καταβολές μετά την έναρξη.













Η εταιρία «ΧΑΒΕΛΑΣ» ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΕΪΝΙΡΛΙ θέτει αυστηρές προδιαγραφές όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων της και των παρεχόμενων παροχών των συνεργατών της προς τους καταναλωτές και δεν δέχεται κανένα συμβιβασμό ποιότητας σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα όπως τον τομέα των τροφίμων. Μην ξεχνάτε τη κεντρική φιλοσοφία της ότι «δε θα δίναμε ποτέ προϊόν στο πελάτη, το οποίο δεν θα τρώγαμε εμείς και τα παιδιά μας!!!». Πιστεύουμε ότι κανένα επιχειρηματικό κέρδος δεν μπορεί να είναι υπεράνω της υγείας και ευχαρίστησης των συνανθρώπων μας.

Εάν είστε άνθρωπος με μεράκι γι αυτό που κάνει, σέβεται τον πελάτη του, έχει διάθεση για προσωπική εργασία και θέλει να επενδύσει σε ένα σοβαρό προϊόν, που η επιτυχία του είναι δοκιμασμένη, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας, που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε άμεσα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στην επικοινωνία.
Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε.